Interested in our services? contact us

back to Projects

Perth Central & Hames Sharley Studio

Reactivating ‘forgotten’ Perth

 

Situated on Hay Street above Kmart, the 1,100sqm space was abandoned for decades, and long deemed unfit for use.

The works involved creation of a Hay street Mall entry and lobby to access the previously  unreachable upper floors along with works to the basement and forming and installation of two new lifts.

Level 3 was stripped back with the floor space extended to create a flexible working space and a stairwell between floors 2 and 3, with the Hames Sharley Studio taking occupancy of the new office space. A rooftop garden was created with facilities to enable it as a function space.

 

IET were responsible for:

  • Development & design
  • Electrical Installation
  • Lighting control
  • Fire detection
  • Security and access control
Hames_Sharley_088
Hames_Sharley_041
Hames_Sharley_012
Hames_Sharley_011
Hames_Sharley_036
Hames_Sharley_021
IMG_0756
Hames_Sharley_053
Hames_Sharley_025
IMG_0726
Hames_Sharley_033
Hames_Sharley_093